• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Site Haritası
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam23
Toplam Ziyaret258863
Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağ Kayağı Eğitimi Tamamladı.

7-11 Nisan 2017 tarihleri arasında Erzurum – Palandöken Dağı’nda gerçekleştirilen TDF Dağ Kayağı İleri Seviye Eğitimi sona erdi.

Daha önceden federasyonumuzun dağ kayağı temel eğitiminde başarılı olan ve çeşitli illerden toplam 39 sporcunun katıldığı TDF Dağ Kayağı İleri Seviye Eğitimi oldukça başarılı bir şekilde sona erdi.

Akşamları yapılan teorik eğitimlerinde çığ bilgisi, dağ kayağının tarihçesi, kışın karda barınma, ISMF yarışma kuralları gibi bir çok konuda teorik bilgiler verilirken; gündüz uygulamalar yapıldı. İlk günler zorlu hava koşullarında eğitimler sürdürülürken son günler oldukça güzel bir havada gerçekleştirildi. Dağ kayakçıları bol karda kayma ve tırmanış teknikleri çerçevesinde iki kez Palandöken zirve tırmanışı yaptılar.

Eğitimin kamp müdürlüğünü derneğimiz yönetim kurulundan Mustafa Tekin, antrenörlüğünü ise yine yönetim kurulumuzdan Yıldırım Beyazıt Öztürk yaptı.
Ayrıca eğitimde 12 DADAK sporcusu ileri seviye dağ kayağı eğitimini başarıyla tamamladı.

  
1429 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Üyelik Girişi
Takvim
DADAK ANA SPONSORU Alpin Outdoor